tag:blogger.com,1999:blog-563508021761727966.post6329570873119389731..comments2023-05-25T11:17:20.283+02:00Comments on 52adventures: Nytt innehåll...Unknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-563508021761727966.post-63635741709953821682013-01-29T12:38:27.712+01:002013-01-29T12:38:27.712+01:00Tack Staffan! :) Då gjorde jag nästan rätt då när ...Tack Staffan! :) Då gjorde jag nästan rätt då när jag chansade.. Men håller med dig, det ska inte mixtras för mycket eftersom recepten redan är fulländade! För övrigt så blev honungsbullarna väldigt goda, om än inte som mammas så klart....;)Gunnikahttps://www.blogger.com/profile/13913511702323966603noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-563508021761727966.post-9171497227129066142013-01-29T12:03:40.529+01:002013-01-29T12:03:40.529+01:00För att skålla havregryn:
Koka upp degvätskan, ex ...För att skålla havregryn:<br />Koka upp degvätskan, ex vattnet, och häll sedan på havregrynen, låt det sedan svalna under plastfilm, kräver lite förberedelse bara (och man ska vara försikta med att mixtra med nedärvda recept eftersom de redan nått perfektion).<br /><br />Lycka till och ha det gott!<br /><br />StaffanAnonymousnoreply@blogger.com