tisdag 2 juli 2013

SommarskorJag insåg precis att det är dags att köpa nya skor. När man får med sig halva skogen hem i glipan som bildats mellan sulan och själva skon, så är det liksom läge att förändra situationen. Jag gillar mina gympaskor dock. Såhär är det alltid. Jag har dojjorna tills de ramlar isär, bokstavligen.

Det blir en del mil som jag och Äventyrshunden knatar tillsammans. Han har ju sina tassar som tål det mesta, men jag får bära skor för att klara av terrängen. Självklart blir det en hel del kilometrar när vi är ute och äventyrar tillsammans. Men även våra vardagar består av en hel del vandrande i form av hundpromenader. Ibland undrar jag hur långt jag egentligen går en vanlig vardag?

Sen mitt fotledsbrott är jag lite kinkigare med skor. Nu för tiden är det mest gympaskor som gäller. Har ont lite här och där i foten för det mesta och det är inte så mycket annat än gympaskor och vandringskängor som funkar. Men så råkade jag titta in på Eccos hemsida av någon anledning. Ja har alltid förknippat Ecco med fotriktiga skor, det vill säga tantskor (!). Men så surfade jag runt lite och insåg att de spottat upp sig på senare år. Hittade faktiskt ett par pjuck som verkar vara både snygga och sköna!

Fräna va?! Något som är ännu bättre är att jag hittade lite rabatter hos Ecco! Två flugor i en smäll, brukar det heta va?! Fast i mitt fall är det väl tre flugor. Snygga, sköna OCH billigare skor! Kanske borde köpa en lott också när jag ändå är så tursam…..

2 kommentarer:

  1. Det är svårt att hitta snygga och sköna skor. De där från Ecco var riktigt snygga. Läcker färg!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.