fredag 13 mars 2015

Plötsligt händer det!

Nyinvestering!

Ni som känner mig vet ju att jag vurmat för mina telispjäxor trots att alla andra dömt ut dem. Mina gamla telispjäxor har funnits med mig sedan 1997 då jag köpte dem begagnat av en vän. Många är de som hävdat att de har varit slut, over,done för länge sedan. Men jag har envist hävdat motsatsen. Och jag kan väl villigt erkänna att det mot slutet blev en princip, Nej jag ska inte köpa nya pjäxor. Punkt liksom.

Men så, när det var skitkallt i julas då sprack plasten över tårna, på båda pjäxorna. Jag lagade med silvertejp, men det blev lite frostigt ska erkännas.

Av en händelse så sprang jag förbi ett par telispjäxor på rea häromdagen. Det var liksom inga fel på dem, försäljaren sa att "det är ingen som åker telis längre så vi säljer ut dem väldigt billigt". Jag slog till så klart. Så nu är de här nya barba-blå pjäxorna mina!
Kommer få skavsår bigtime av att gå från tofflor till pjäxor. Frågan är om jag överhuvudtaget kommer kunna åka telis längre????

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.