tisdag 18 juli 2017

Ny podcast - kvinnliga äventyrare! I höst kommer Kvinnliga äventyrare ta steget ut i etern då det dras igång en podcast.

Varannan tisdag hela hösten, med start 5 september, kommer Emelie (från Mora Kniv) & Angeliqa (från Vandringsbloggen) prata om olika äventyrande i allmänhet och kvinnligt äventyrande i synnerhet. Det kommer förstås att handla om vad äventyr egentligen är och vem som är äventyrare. De kommer också ta upp utomhushygien, kärlek och relationer, hur de upplever trygghet i naturen, vad en egentligen behöver i packningen och tältlivets vett och etikett. För att bara nämna några ämnen! De kommer också intervjua spännande personer och experter som bidrar med ytterligare insikter och tankar.

Dessutom vill de mer än gärna ha din hjälp! De vill höra dina tankar, upplevelser, historier, anekdoter, åsikter och känslor kring de ämnen de ska ta upp. Håll utkik på Kvinnliga äventyrares sida på Facebook. Där lägger de löpande att lägga upp kommande teman, så kasta dig in i diskussionen!

Redan nu finns dessutom ett pilotavsnitt publicerat, där de presenterar sig och vad som komma skall. In och lyssna, ge feedback och förstås - prenumerera så att du inte missar något avsnitt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.