måndag 29 augusti 2011

Hemma igen

Okej, jag är hemma igen. Tillbaka från min äventyrssemester och slungad in i verkligheten. Jag har haft det fantastiskt otroligt jävla bra! Och jag ska strax berätta allt för er, varenda liten detalj ska ni få reda på.  Ja, jag vet att jag ligger efter i mina äventyrsrapporteringar, men jag skyller på att jag har haft väldigt liten tillgång till cyberrymden. Och dessutom så har jag för det mesta valt att bara vara i nuet och njuta ordentligt av mina äventyr. Hoppas att ni kan förlåta mig för det. Så håll ut kära läsare, snart kommer det trilla in foton och hela storyn om äventyrssemestern! Ska bara flytta först..

3 kommentarer:

  1. Välkommen hem och till den berömda verkligheten! :-)

    Av det vi fått läsa på bloggen låter det som om du haft det riktigt härligt!!

    SvaraRadera
  2. Tack! Snart, så fort jag fått någon slags ordning på kaoset i tillvaron ska vi dra och klättra! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.