måndag 30 december 2013

2013 års nyårslöften

Hittade en lapp i "to-do-högen" som jag håller på att gå igenom där jag skrivit ned 2013 års nyårslöften... 
Det stod två saker:

-Helst gå ner lite i vikt
-Se Kurt Browning live

Den första punkten hände inte i år heller efter en snabb invägning på vågen. Den andra punkten kommer inte infria sig under 2013, men väl i mars 2014 så kommer jag få se den talangfulle konståkaren i Globen! Så jag får ändå säga att punkt två kommer få godkänt. 

Och med avseende på den första punkten, så säger jag som jag brukar säga när det kommer till mitt eviga livsmål att få se ett lodjur i det vilda, det är bra att ha något kvar att kämpa för...
Så på't igen nästa år! Beach 2014, here I come! Eller inte...?!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.