onsdag 14 maj 2014

Ut med 52, in med 365!?!

Fick precis ett trevligt mail från Louise Östberg som har låtit sig inspireras av mina 52 äventyr, MEN hon har antagit utmaningen att göra 365 äventyr på ett år. Alltså långt många fler än vad jag gjorde. Dessutom har hon barn, och det svarar väl på den frågan som jag alltid fick under mitt äventyrsår, "du har inga barn va, eftersom du kan göra det här?"
Jo, man kan alltså äventyra även om man har barn! Louise bevisar det!

Så låt er inspireras av Lousie 365 vardagsäventyr, både för dig med och utan barn!

Foto lånat från Louise Östlings blogg.

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att du länkar till min blogg :)! Jag tänker lite tvärtom med barnen, utan dem hade jag ibland haft svårt att hitta nya äventyr varje dag... De är mina bästa äventyrskompisar 😄!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du ser, det är nog mest inställningen som är grejen! :) Lycka till med dina äventyr!

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.