onsdag 8 oktober 2014

Prylnörderi hos Mandel

Älskar när Mandel bjuder in till showroom så jag får komma och klämma och känna på nästa års prylar! Idag var en sådan dag!

Massor av märken var där och visade upp sig och sina innovationer. Jag fastnade för några märken som jag tycker verkligen tänker till i sin design. Det är inte bara supersnygga prylar utan det är funktion rakt igenom och smarta detaljer. Arcteryx, Anita och Osprey är märken som tänker till vad grejerna ska användas till, sånt gillar jag.
Röjk är en uppseglare för mig, jag har aldrig använt deras produkter, men de verkar lägga ner massor av tid på att ta fram bra produkter, som även är snygga!

Anita SportBH
har hittat succédesignen
Anita träningsunderkläder har verkligen fattat hur man designar sportbh:s! Nytänk, stabilt och ventilerande material. Nu har de kommit med en ny modell som faktiskt verkar ännu bättre än den jag testat förut. Den nya modellen har också vunnit designpris så klart. Ska bli intressant och se om DynamiX star kanske är ÄNNU bättre än Momentum?
Arcteryx satsar på skor nästa år

Arcteryx släpper ingenting om de inte funderat på det i evigheter. Nu släpper de skor, och jag är helt övertygad om att de är helt fantastiska i sin funktion. Tjejmodellen dröjer dock något år till...


Har du inte provat Osprey ryggsäckarna än
så GÖR DET!
Du kommer inte bli besviken. 
Röjk designar underställ
som man kan ha på kontoret utan att skämmas! 


Precis som Devold har Röjk tagit fram ett underställ som man faktiskt kan glida runt med på stan också. Är inte det drömmen? Att alltid få ha understället på sig? Inte bara i en mysig fjällstuga och när man är utomhus. Utan jämt?! Hade jag haft ett kontorsjobb skulle jag lätt ha Röjk Superbase på mig varje dag. Det sägs att det inte luktar illa heller, så desto större anledning att ha det alla dagar i veckan jämt?!?!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.