torsdag 5 februari 2015

Ett försenat nyårslöfte

Jag hade helt tänkt skippa nyårslöften i år. Men febersvettig som jag är så börjar jag yra och helt plötsligt så har jag bestämt att jag nog ska ha ett iallafall.

Men bara ett. Och ett väldigt enkelt. Klart och tydligt. Inga krångligheter.

Nyårslöfte 2015:
Ta tillvara på alla årstider och verkligen njuta så gott jag kan av vad naturen har att ge just där och då. 

Det vill säga, är det magisk skridskois då ska det banne mig åkas gricker, är det massa snö då skidar jag för glatta livet, är det leriga stigar då ska jag rulla med mountainbiken genom de värsta pölarna, är det perfekt skarsnö ska jag terrorisera grannbondens åkrar och skäjta så håret fladdrar, är det kav lugnt på havet då ska jag morgonbada tills tårna ser ut som russin....

Ja ni fattar grejen va?För en gång skull tror jag att jag kommer kunna hålla det här löftet.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.