fredag 6 februari 2015

Jultomten var försenad i år....

...men nu är den här! Dynamix star, Anitas nya sportbh alltså.Jag älskar ju Momentum, den första Anita sportbh jag fick äran att äga, men jag tror ändå att Dynamixen är strået vassare. Hur det nu är möjligt när Momentum var otroligt genomtänkt i sin design...? Men vi får se vad framtiden har att utvisa, just nu är jag bara sugen på att börja testköra Anita Dynamix Star!

Det som slår mig på en gång är att jag gillar färgen skarpt och att det är kryss i ryggen, plus för det!

Det verkar ännu mer lovande iallafall, eftersom Anita nyligen vann ISPo Award 2015 för sin innovativa design! Kan inte bli annat än bra det här alltså!

Såhär sa juryn om Dynakix Star:Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.