torsdag 6 april 2017

Vårstämning på prylfronten


Då är det vår och dags att hänga en dag med Mandel and friends för att ta reda på vilka uteprylar som gäller, vad är nytt och vad är snyggt? Och framförallt, vad är smart?

Har någon lyckats hitta på något som vi inte visste att vi behövde?

Ja, så var det denna gång! Så enkelt och genialt att jag nästan är sur att jag inte kom på det själv. Scrubba washbag. Tvätta kläder när du är på vandring/roadtrip/paddling/allmänt outdoor-nördar dig! Väger ingenting, hur lätt som helst, och går tydligen snabbt också och ger tydligen bra resultat. Kalas! Please, bring me one!

Scrubba wash bag


Stoppa ner i den vattentäta påsen, i med tvättmedel, gnugga lite, klart!


The only washing machine you will want to carry up a mountain from Scrubba on Vimeo.


Maloja är ett klädmärke som jag starkt diggar, deras retrodesign faller mig helt i smaken! Gillar färgerna och att det är en diskret design som ändå sticker ut. Jag känner mig unik när jag bär deras kläder, och i hemlighet drömmer jag om att få fatt i en Hokksund jacket som jag kan stila mig med i vårsolen! De gör framförallt supersnygga och retro cykelkläder, men har även en streetkollektion som jag främst spanat in mig på.

Maloja retro! Me like! 

En annan sak som Maloja fattat är
att inte alla tjejer vill ha supertajta kläder!
Heja för mer loosefit även för tjejer! 


Prana var också där, det är ett klädmärke som gör färgglada kollektioner som också  har funktion, gillar deras snabbtorkande klänningar i glada mönster. Nu använder jag inte klänningar superofta, men om det skulle hända så skulle jag välja en från Prana.

Prana


Ni som känner mig vet ju att jag är ett stort fan av Ospreys ryggsäckar, för att de är lätta och fullpackade med smarta detaljer.
Deuter var hos Mandel och försökte övertala mig att vara otrogen mot mina ryggsäckar... Det var nästan så att de lyckades. Provade en av deras större vandringssäckar och blev glatt överraskad hur skönt den satt på ryggen och hur många smarta detaljer som den faktiskt hade.. Är lite sugen på att testa Deuter Aircontact 55 nu när jag ska ut på Gästrikeleden och hika hela våren och sommaren... Får se om jag tar beslutet att vara otrogen mot mina Ospreys.... :)

Deuter aircontact

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.