torsdag 29 augusti 2013

Då var man i Skövde då..

....och här har jag aldrig varit förut. Spännande. Jag är egentligen här på tränarutbildning och är visserligen  mestadels inomhus i en ishall och har förmånen att få se Sverigeeliten träna tripplar.

..

Men självklart kan jag inte låta bli att googla lite närliggande naturreservat som kommer få besök av mig innan jag lämnar stället. Och alldeles intill hotellet där gänget kvartar så har jag nosat upp att det finns mountainbikeleder! Tur att jag hade med mig hojen alltså...!

Tur var också att jag hade med mig sova-i-bilen-kitet. När jag kom ner igår natt så var alla hotell, vandrarhem och campingar i hela Skövde fullbokade. Men det gjorde inte mig något, jag tycker ju att det är lite mysigt att sova i bilen. Frihet på något sätt...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.