onsdag 6 november 2013

Är du Primalofts nya hjälte?


PrimaLoft® söker dig! Är du nästa LOCAL HERO?
Var med, skapa projekt eller berätta speciella historier – hos PrimaLoft® får ALLA en möjlighet att komma till uttryck på sitt eget vis eller förverkliga sina drömmar. Du har vad som krävs för att bli en PrimaLoft® LOCAL HERO och dina vänner kan stötta dig genom att rösta! Dessutom finns det ständigt fina priser att vinna för alla som deltar och också för de som röstar!Vill du förverkliga ett projekt med hjälp av PrimaLoft® eller få en dröm att gå i uppfyllelse, berätta en ovanlig PrimaLoft®-historia, har du ett annorlunda jobb där PrimaLoft® kan hjälpa dig? Eller känner du någon som detta stämmer in på? Anmäl då dig eller den här personen genast och ange samtidigt vad projektet eller berättelsen går ut på, med foto eller video på www.primaloftlocalhero.com och förklara för oss varför just DU ska bli nästa PrimaLoft® LOCAL HERO! 
Vänner, bekanta, familj, kollegor men även okända användare som tycker ditt bidrag är bra, har möjlighet att hjälpa dig genom att rösta! Både de som röstar och de som blir röstade på har chans att vinna schyssta friluftsprylar! 

Experten på isolermaterial har tagit sig för att genom projektet "PrimaLoft® LOCAL HERO" erbjuda okända men speciella personer en plattform där de kan förverkliga drömmar och projekt, eller där passionerade skribenter kan berätta om sina fascinerande och spännande historier. Oavsett om det handlar om en ung skidåkare på tur, studenter, sportiga modeälskare, en läkare som nått 4000 metersgränsen på sin vandringssemester, en fönsterputsare som arbetar högt uppe i det fria bland skyskraporna eller en mamma med fyra barn som på sin begränsade fritid gärna ägnar sig åt forsränning - för PrimaLoft® kan ALLA bli en PrimaLoft® LOCAL HERO!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.