torsdag 5 november 2015

Världens finaste höst...

...och jag missar det, känns det som.

Så himla härligt ute just nu! 

Jag är sällan sjuk, men när jag blir det är det som om jag samlar på mig all tid av friskhet och det exploderar i en mastodontförkylning utan dess like.
Så just nu när hösten är sådär stilla och tyst, de sista löven singlar ner och naturen förbereder sig för vintern, då ligger jag inne och trycker i sängen med huvudvärken från Mordor, och halsont från helvetet. Har till och med dragit på mig träningsvärk i magen av allt hostande som inte går att stoppa. Antingen är jag sjukt dåligt tränad eller så är det hostan from hell. Dessutom hade jag ingen aning om att jag var kapabel att producera så mycket snor! Lite lätt fascinerande faktiskt....
Lägg därtill 40 graders feber i fem dagar, så kanske ni förstår att jag inte är överdrivet rask för tillfället...


Så istället för att vandra runt i det här härliga....


...spenderar jag tid med de här kompisarna inomhus.... Suck. 

2 kommentarer:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.