lördag 28 maj 2016

I'm a lucky bastard!

För tredje gången i mitt liv mountainbikar jag Roslagsleden. 

Första gången var under mitt äventyrsår, 52 adventures, när jag gjorde ett äventyr varje helg i ett år. Då var det för att jag var nyfiken om det gick att cykla hela leden från Danderyd till Grisslehamn. Det gjorde det! 

Andra gången var för att jag skulle skriva en guidebok om leden och jag behövde uppdatera mig om statusen på leden samt medbringa en fotograf som tog bilder till boken. 

Tredje gången, alltså nu, är det för att jag har blivit någon slags tillsynskvinna för leden. Jag ska vandra (mountainbika) från Danderyd till Norrtälje (inte riktigt hela leden alltså enligt detta uppdrag..) och se över ledmarkeringar, riktningsskyltar och framkomligheten. Så man kan säga att jag är ute i skogen dagarna i ända och får betalt för det. Som en sponsrad atlet. Typ. Det känns stort. 
Och framförallt:
I am a lucky bastard! 
Det känns så fint att få dela kvalitétstid med Äventyrshunden
som uppskattar det här jobbet lika mycket som jag. 

Det är en ära att få pyssla om Roslagsleden,
och det känns som säcken knyts ihop.
Roslagsleden ligger mig varmt om hjärtat och
jag njuter av varje sekund!
(Även när det spöregnar!)

2 kommentarer:

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.