tisdag 31 maj 2016

Time off från skogen

Idag har jag lite ledigt från skogen. (Jag vet, det kändes knasigt att skriva den meningen, det brukar ju vara tvärtom!) Men iallafall, idag hänger jag i stan med Lillasyster hela dagen lång. Chill i SoFo och många inspirationstimmar på Fotografiska på utställningen som min syster varit med och jobbat i: Ikoner! Extra kul att få höra storyn bakom alla bilder...

Den här rosa skapelsen har syrran sytt! 

En galen favorit! 

En skogsälva!

Två av favoriterna

Absoluta favoriten!

Nick Brant ställde också ut,
en fotograf som fick mig att börja intressera mig för foto
när jag såg hans första utställning på Fotografiska..


Han gav en hemsk påminnelse
om vad vi gör med vår vackra värld...
Hur kan människan klassas som smart
när vi gör allt för att förstöra vår planet? 

Efter en heldag i stan känner jag att jag längtar tillbaka till skogen. Även om det var supertrevligt att få fylla på inspirationsdepåerna lite så är jag en skogsmupp i själ och hjärta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.