torsdag 1 december 2016

Det är skillnad.....

....på strumpor och strumpor. Jo, det är sant!

Jag har ju länge varit ett fan av Smartwool, både underställ och strumpor, och nyligen så uppgraderade jag min garderob på just dessa plagg. Jag har haft mitt Smartwool underställ i 6 år nu och använt det större delen av året. Först nu har det blivit små hål på vaderna, men det tror jag att jag kan beskylla Äventyrshunden för eftersom han ständigt ska nafsa mig i vaderna när vi åker skidor eller cyklar..... Understället hade nog hållt ett par år till om det inte varit för Äventyrshundens hörntänder....
Men nu är nytt underställ införskaffat, ett rött och supermjukt, är helt övertygad att det kommer bli en ny trotjänare som är med mig i vårt och torrt lång tid framöver. Redan nu har det seglat upp som favoritplagg som jag mer eller mindre såsar runt i för jämnan.
När jag ändå var i farten blev det några nya sockar också från Smartwool. 
Alltså, jag har ju tänkt att strumpor är strumpor liksom, men det här är något helt annat. Så jääääävla sköna. Smiter åt runt foten, supervarma, men inte svettiga, och dösnygga! Jag lever i dem tjugofyrasju. Vill aldrig ta dem av mig liksom. Möjligtvis när jag ska duscha då rå....

Kamin,, underställ och ullstrumpor,
livet blir inte mycket bättre än så här!
Tack Smartwool! 

Näe, nu ska jag filosofera lite mer om livet här framför brasan. Tjipp på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.