söndag 22 september 2013

Förberedd för inspiration!

Håller på att förbereda mig för en föreläsning jag ska ha inom sinom tid, om 52 adventures äventyrsår.
Det är en ynnest att få inspirera andra att upptäcka det som jag känner när jag är ute i naturen.
Jag känner ren och skär lycka och dessutom är det totalt stress-och problemfritt! Och en av de bästa sakerna med att föreläsa är när någon kommer fram efteråt och säger att det har blivit inspirerade och tänker minsann ta sig ut och göra det där lilla äventyret som de så länge har gått och grunnat på. Det ger mig en enorm kick, förmodligen samma kick som de som kommer fram efteråt och pratar med mig känner.

Äventyrshunden assisterar (?)
vid förberedelserna inför föreläsningen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.