onsdag 2 juli 2014

Bröstinlägg hos 52 adventures

Nej, alltså ni kommer inte få se mina bröst på bild. Där går gränsen för vad jag ställer upp för i mediabruset.

Men jag har testat en ny sport-bh som jag gärna vill tipsa om. Jag har länge haft en favorit som jag slaviskt har hållit mig till, men för en tid sedan så insåg jag att de slutat tillverka just den modellen. Efter den upptäckten har jakten på den nya sport-toppen som ska bli min nya favorit pågått.
Och jag tror att jag kanske har hittat den nu.

Anita Active

Anita är ett tyskt företag som har mottagit flera design awards för sina underkläder och sport-toppar. Den modell som jag föll för heter Anita Active.
Pia Widmesser är free skier och kör med Anita Active, hon är för övrigt med i Shades of winter, en skidfilm med bara brudar. Så tänkte att om hon gillar den och använder Anita Active när hon åker skidor så borde den funka till mig med.

Så nu har jag testat den ett tag. Jag har cyklat mountainbike och vandrat med den, med och utan ryggsäck.
Och jag måste säga att den håller allt på plats på ett väldigt stabilt sätt, utan att den känns för tajt. Den sitter inte åt hårt utan känns liksom knappt att man har den på sig. Svårt att förklara, men den håller allt på plats men klämmer inte ihop en....

Baksidan

Den har hyskor på baksidan som jag först var lite skeptisk till, tänkte att de skulle skava om jag hade ryggsäck på mig. Men det gör det inte. Dessutom så har de en annan fördel. När man ska dra på sig toppen och är sådär eftersvettig efter ett träningspass, så brukar ju vanliga sporttoppar fastna i armhålorna ungefär, men med den här löser det sig.

Det enda jag skulle önska med Anita active
är att de ställbara banden
kundes göra ännu lite kortare. 

Anita Active känns sval och inte onödigt vadderad, men är ändå stabil. Axelbanden är precis lagom vadderade och den torkar snabbt efter tvätt eller efter ett svettigt mtb-pass.

Jag tror att jag hittat en ny favorit, jag är förvånad av hur lätt den är, både på kroppen och att bära i handen. Tror att en ny favvis har seglat upp faktiskt....!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.