fredag 21 augusti 2015

En bok jag sett fram emot!

Anneli Pompes nya bok är efterlängtad! 

Annelie Pompe kommer snart ut med sin bok; Otroligt högt och extremt djupt.
Den här har jag sett fram emot länge, och idag damp den ner i min brevlåda. Sådär lite före den finns ute i handeln, sånt är ju trevligt förstås!

Anneli är en intressant äventyrare i många aspekter, men den största anledningen att jag längtat efter den här boken är att jag gillar Annelies blogg. För den rapar inte bara upp fakta som t ex; nu har jag gått upp på ett jättehögt berg, det var jättejobbigt för det var 7543,5478 meter över havet och det tog 7 dagar, 42 timmar, 3 minuter och 45 sekunder att genomföra....
Nej, så skriver inte Annelie, Hon skriver om hur det KÄNNS.
Hur det känns att vara äventyrare och att uppleva äventyr.
Det gillar jag, en får en känsla av hur det faktiskt var att vara där och göra det som hon gör. Mer sånt i äventyrsvärlden tack! Heja Annelie!
Därför har jag skyhöga förväntningar på den här boken.
Återkommer med recension när jag läst klart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.