fredag 25 september 2015

Drottningen av sport-topar!

Jag har haft förmånen att få testköra Anitas senaste SportBH Active. Det är liksom drottningen av drottningar i den här branschen.Den har varit med mig till Island och roadtrippat, den har varit med mig på paddlingsturer i Finland och Sverige, den har varit med mig under leriga mountainbikefärder, den har varit med mig under soliga vandringar i fjällen och skärgården, den har varit med mig till och från simhallen, den har varit med mig under kalla skidturer, den har varit med mig framför datorn.
Och den har skött sitt jobb utmärkt! Inte en endaste gång har jag fått skavsår av Active, trots att jag burit ryggsäckar och svettas kopiösa mängder.

Är så nöjd med stabiliteten och den håller verkligen allt på plats utan att för den sakens skull trycka ihop mig till en pannkaka. Jag gillar skarpt korset i ryggen, eftersom alla mina linnen som jag äger har den formen.

Funkar lika bra att kämpa mot deadlines vid datorn
som vid svettiga vandringar i fjällen! 


Den turkosa färgen faller mig i smaken eftersom det är min favoritfärg och det är en fördel att kunna justera längden på axelbanden på ett smidigt sätt.
Den luftar fint på något mystiskt sätt också, fattar inte riktigt hur.
Och torkar kalassnabbt efter tvätt/svettiga turer. Jag tycker inte att den luktar illa heller efter att man haft den ett par dagar om man är ute och turar. Men den saken kanske inte jag ska avgöra själv eftersom det ibland är svårt att känna själv att man inte luktar hallon...?

Om jag nu ska anmärka på något, så kan den vara lite krånglig att få på sig om man lider av eftersvettningar efter aktiviteten. Men å andra sidan, vilken sportbh är INTE krånglig att få på sig om man är alldeles klibbig i huden?

Så betyget för den här blir ändå 5 solar av 5 möjliga!!
Hoppas fler får möjligheten att äga en Anita Active någon gång i framtiden, det är ett lyft för brösten! Jag lovar!  

PS. Den funkar även fint som dragleksak hälsar Äventyrshunden!:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.