torsdag 8 oktober 2015

Halleluja, skidsäsongen är räddad!

Det kanske, kanske är så att jag återupptar min klassiska skidkarriär. Ja, jag vet att jag sa att jag aldrig skulle åka klassiskt ever again efter min fadäs i Vasaloppet. Men nu är det så att Atomic har kommit på den ultimata lösningen.Alltså egentligen är det inget nytt. Stighudar har jag ju knatat runt på förut när jag varit på topptur, men nu har någon smart jävel kommit på att man kan ha det på vanliga längdskidor så SLIPPER EN VALLA!! Är det inte genialt? Det här kommer revoltionera sporten för alla glada motionärer som är precis som jag, dvs inte har en aning om hur man ska valla rätt.
En sten har fallit från mitt bröst, luften är lättare att andas. Jag tror att jag kommer göra comeback på klassiska längdlagg i vinter! Se upp i spåren! Jag kommer nämligen ha fäste OCH glid i vinter!Och varför inte åka till norska Geilo direkt och testköra på riktigt snö? De har nämligen öppnat!
Snölängtan slog in nu på riktigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.