onsdag 7 oktober 2015

Kläm och känn hos Mandel


Idag har en varit hos Mandel och klämt och känt lite. På kommande nyheter. Alltid lika trevligt. 

Haglöfs släpper en tjejserie som inte bara är rosa
utan även har en del smarta funktioner.
Heja Haglöfs! 


Norska Viking var ett nytt skomärke som jag upptäckte, har inte haft koll på dem innan. De hade en lätt och låg vandringssko som de påstår ventilerar bättre. Hmm, skulle vara intressant och testa ifall en faktiskt får mindre fotsvett i dem....?!

Fick också lite (läs mycket) habegär efter Suuntos nya vandringsklocka! Jag har liksom tänkt att jag skulle köpa en ny som har någon slags navigering i sig så jag slipper tänka själv när jag är ute och frilufsar.
Och så släpper mitt favvo-klockmärke just en sån!Osprey var också där så klart. Den absolut bästa ryggsäcken enligt min åsikt. När jag var på Island i somras och kånkade runt på min jätterygga utan hjul svor jag en ed till mig själv och mina axlar att jag skulle köpa en stor väska på hjul så fort jag kom hem. Eller iallafall innan nästa resa.
Osprey har ju såna också!

Självklart är den lätt också! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.