onsdag 21 oktober 2015

Jag erkänner, jag är otrogen!

Smaskig rubrik som kräver sin förklaring. Visst är du nyfiken nu?
Det är inte som du tror, det är det sällan.

Ni vet ju att det finns en väldans massa bra svenska märken som gör schyssta kläder för ett outdoorsy life väl? Men visste ni att vårt grannland Norge också är ena hejare på att designa kläder som funkar fint för äventyr utomhus?

Jag har på senare år liksom gått ifrån att vara patriotisk och bara bära svenskdesignat, till att mer och mer favorisera de norska märkena. Norröna, Bergans och Sweet tillhör favoriterna.
Otroheten har alltså inget att göra med snusk om du nu trodde det, utan att jag sviker mitt hemland framför Norge i klädesväg. Ledsen att göra dig besviken, om det var något annat du hoppades få reda på...

Nu tar jag det slutgiltiga klivet och börjar bära norska skor också!

Viking Anaconda Boa, ny favorit! 

Viking är ett skomärke som jag inte hade koll på om jag ska vara ärlig. Kanske för att de är mest kända för sina gummistövlar och barnskor. Men de har en riktigt bra serie med outdoorskor också har jag upptäckt! De har även snygga stadsvarianter av sina outdoorskor, riktigt fräna de med!

Norska Viking Anaconda Boas färger
faller en svensk helgäventyrerska i smaken! 

Mina nya Vikingskor är nästan svaret på "skorna som kan knyta sig själva".
Idag är ju dagen (21 oktober 2015)  som "Tillbaka till framtiden"-filmerna reste till och som förutspådde att Nike då gjort en sko som knöt sig själv.
Mina skor är nästan så, en liksom snurrar bara lite på en manick och vips så är det klart att trampa rakt ut i vildmarken. Vill en "knyta upp" lyfter en bara på manicken.
Så smart att en måste läsa instruktionsboken som medföljer för att förstå!

Viking-skorna som nästan knyter sig själva! 

Nog om detta, nu ska jag ut i naturen med mina nya pjuck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.