torsdag 20 oktober 2016

Det här med tid...

....verkar det alltid finnas för lite av i mitt liv. Det är ju så mycket jag vill göra, så mycket jag vill uppleva! Jag är lycklig nog att få uppleva mycket och det är jag tacksam för, men mycket vill ha mer. Ju mer jag är ute, ju mer vill jag upptäcka naturen omkring mig. Finns så mycket, både nära inpå och långt bort.

Jag har ett yrke som gör att jag får vara ute mycket, jag kanske inte alltid har den fetaste lönen, ibland ingen alls. Men jag brukar säga att tid är också pengar. Tid är värdefullt och med vår tid gör vi vad vi vill. Gör det som du tycker är värdefullt med din tid.

Suunto-klockor tål mygg iallafall....


Apropå tid, min gamla trotjänare till klocka har fått sig för många smällar och idag finns vassa utmanare till den. Igår samtalade jag med en trevlig herre som menade på att den nya generationen Suunto-klockor kommer rocka min värld. Hmm, det låter spännande!

Bild lånad från Suunto
Suunto Spartan Ultra


Ett tekniskt (o)geni som jag är så återstår att se om jag ens kommer förstå hur en startar den? Men iallafall, jag inser ju att tekniken har gått framåt med stormsteg och att jag faktiskt kan få hjälp av en del funktioner som faktiskt kan spara in tid till annat roligt jag vill göra. Jag kan också se fördelar med gps och andra navigationsfunktioner, jag som är sämst på att hitta och bäst på att gå vilse kan ju ha nytta av det här...
Så jag är nog på det klara med att jag behöver en ny klocka. (Jämför med när jag köpte ny mobil och faktiskt kunde ha kontoret på fickan när jag är ute på äventyr!)

Så, let's see om Suunto kan rocka min värld!?!

Bild lånad från Suunto
Suunto Traverse White
Fräsch va! Me want! 

För er som vill ha massor av funktioner och ändå ha en snygg klocka att bära på stan skulle jag rekommendera

Suunto Special Edition Spartan Ultra Copper
Snygg va!?!
Bild lånad från Suunto

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.