tisdag 18 oktober 2016

Oooo jag vet....

..... att jag ligger så sjukt efter i bloggandet. Jag SKA uppdatera er om allt från sommarens äventyr, jag lovar! Det står på min to do-list och har gjort länge, men jag hinner ju inte! Har fullt med uppdrag denna höst och orden räcker liksom inte till när mitt jobb handlar om skrivande också... Ledsen för det. Men den som väntar på något gott, sägs det ju....

Om ni suktar riktigt mycket efter att få veta allt om min roadtrip genom Norge, så kan ni kika på Visit Norges hemsida så länge, och låta er inspireras av deras fina bilder....

Jag var ju i Nordnorge i somras och kollade in midnattssolen, vill ni besöka Nordnorge i vinter är det framförallt Norrskenet som är det stora dragplåstret.
Här hittar du norska norrsken i vinter! 

Bild lånad från Visit Norway
Och är ni sugna på att veta lite vad jag pysslat med sista tiden i skrivandets väg kan ni kika in på min andra blogg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.