onsdag 19 oktober 2016

Det senaste inom outdoor...

...fick jag möjlighet att fingra på igår. I Mandel showroom var vårens nyheter på plats och jag fick botanisera fritt bland prylarna! (Min last, det här med friluftsprylar...)

Fastnade särskilt för några saker:

Suuntoo klockor, lika snygga som funktionella. Och sånt går ju hem hos mig. Design ja visst, men funktionen är lika viktig om jag ska köpa grejer.

Finns en turkos!! Min favvofärg! 

Plantronics hörlurar som tydligen ska passa 98 % av jordens befolknings öron och dessutom tål att vara under vatten! Hur fantastiskt låter inte det för mig som inte kan hitta en hörlur som passar mitt öra? Kanske att Plantronics är da shit för mig? Dessutom så tappar jag ju alltid allting (gärna i vattenpölar/sjöar/hav) och svettas kopiösa mängder när jag är ute och äventyrar....

Kollektionen BackBeat FIT
i vårens nya färger. 

Smartwool är ett märke som jag varit trogen länge på underställs- och strumpfronten.  Nu lanserar de nya kollektionen Industractawool, sjukt kul! Strumpor som är vävda ännu starkare för att hålla ännu längre. Gillar starkt deras nya skidstrumpa, kul att det börjar komma mönster på dessa också!Man kan aldrig ha för få flaskor har jag alltid hävdat. (Och inte underställ heller för den delen...) Hydroflask verkar faktiskt hålla vad de lovar, att hålla vätskan både kall eller varm. Snygga är de också!

Och så finns Hydroflask i turkos!
Extra plus enligt mig, min favvofärg ju! 


Äntligen har den kommit! Nikwax tältimpregnering! Som jag längtat. Har ju ett gammalt tält från typ 1997 som behöver sig en helrenovering! Det här ska testas! Undrar om originalfärgen återkommer också?Maloja gör visserligen cykelkläder främst, men de har sjukt snygga streetkläder också!

Maloja 

Haglöfs nya och egna material i sina liners, ska vara miljövänligare tydligen. De fick ju sig en dänga av Greenpeace för inte så länge sedan. De svarar upp med Beat the elements, deras nya slogan!Känner mig som jag fått vara i paradiset och klämma på outdoorprylar, prylnörd som jag är! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.