onsdag 12 januari 2011

I cyber-rymden

Mera läskigheter händer och sker, hemsidan är klar och snurrar nu runt i cyber-rymden. Oooo scary! Bloggadressen är outad och nu kan fler än mina allra närmaste läsa allt som jag skriver. Shit, pommes frites, hur ska jag hantera det här? Jag gör nog som vanligt och sticker huvudet i snön och låtsas som om att allt är som vanligt....

4 kommentarer:

 1. Kul projekt! Nu kommer jag följa det med, och vem vet, kanske vi ses någon av helgerna? Klättring i Nkpg är ju något jag pysslar med då och då. Men ska du inte ha en länk till bloggen på hemsidan?
  //Jon

  SvaraRadera
 2. Det finns en länk nere till höger på hemsidan (blogger-loggan), men det borde nog läggas in en länk på kontakt/länkar också.

  SvaraRadera
 3. Ja, se där. Den missade jag. Men jag tycker nog att det borde finnas en länk där du föreslår också. För oss mindre internetbevandrade alltså.

  SvaraRadera
 4. Nu finns det länkar till blogg och facebook även under fliken länkar. Dessutom om du klickar på ordet blogg i texten en bit ner på start-sidan så kommer du till bloggen! Tusen tack för värdefull feedback på hemsidan! Förresten, jag hoppas att du kommer guida mig i Norrköping under klätterhelgen?!!

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.