tisdag 11 januari 2011

Tillbaka i vardagen

Smack, pang, bom så var jag tillbaka i vardagen. Här hemma har det regnat (i januari?!) så all den fina fluffiga snön har smällt ihop till ett kompakt smutsigt lager och sedan har allt frusit igen. Det är med andra ord svinhalt! Försökte mig på att åka längdskidor, men spåren var glashala och buggliga och jag kände mig som en smörklick i het stekpanna så som jag for runt åt alla håll och kanter, för framåt var då inte lätt att skida.... Hmm, hur ska det nu gå med uppladdningen för Vasaloppet? Tydligen ska man åka minst 40 mil totalt innan man ställer sig på startlinjen.... Idag åkte jag 4 km innan jag gav upp, inget att skryta med direkt. Tar tag i det där  imorgon igen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.