måndag 13 juni 2011

Känn dig jagad!

Jajamän, nu får du se upp Eva-Marie för jag är dig hack i häl på din naturreservats-jakt! Jaja, jag vet att du har 34 i skrivande stund och jag bara har 3, men iallafall! Jag närmar mig med stormsteg!

Så alltså, det första blev Gränsö. Mycket fint med stigar längs med en havsvik och klippor att klättra över.


Det andra blev Sladö naturreservat ute på Hasselö, men den skylten glömde jag fota.. Måste fråga Eva-Marie om det gills ändå..Hmmm... Men fint var det! Kan jag rekommendera!

Och det tredje blev Vindåsen-Hulöhamn. Brant klättring upp med spektakulär utsikt från toppen, fina sjöbodar och salta bad.Vill du också vara med i naturreservatsjakten? Det är bara att sätta igång och samla! Kolla in områdena nära dig och sätt igång! Ut och njut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.