torsdag 4 oktober 2012

Antiklimax

Kommer ni ihåg att jag för ett tag sedan berättade om en fantastisk grej som jag inte kunde säga nej till för att den var så bra? Och att jag lovade att berätta mer när jag kunde? Det blidde inget av med den fantastiska grejen. Trist. Surt. Skit. Det väldigt braiga tillfället gled mig ur händerna, men så är det om man ska göra business. Jag var inte snabb nog och var inte den som fick biffen. Någon annan fick biffen. Inte jag. Men på sätt och vis var det bra att saker och ting ställdes på sin spets, jag var tvungen att fundera på riktigt vad jag tyckte om saken. Och jag är inte den som ger upp, min idé finns fortfarande kvar och jag ska bara förädla den lite till innan jag sätter den i verket. Det blir bara lite längre startsträcka utan det här väldigt braiga tillfället som gled mig ur händerna... Men vem har sagt att något ska vara lätt här i livet?

Idén lever vidare....?


Så tyvärr, Patrik, jag kan inte avslöja så mycket mer nu om vad det var som gled mig ur händerna. Men tids nog kommer du och alla andra att få reda på ALLT! Den som läser vidare på bloggen får se! :)

2 kommentarer:

  1. Damn it! Alright, men det kommer nya tåg. Nu har du ju dessutom chansen att slipa idéen till något RIKTIGT bra :)

    SvaraRadera
  2. Jo, precis så jag tänker! :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.