söndag 27 april 2014

52 foton 2014: 17


2 kommentarer:

  1. En stämningsfull bild från en tidig morgon där dimslöjorna ännu inte bränts bort av den uppgående solen. Kompositionsmässigt tycker jag att vassen går lite för långt in i bilden i sidled, den stör ögat som gärna vill vandra längs den ljusa dimstrandlinjen. Den utfrätta solen kan vara en smaksak om man vill ha med, jag hade nog utelämnat den. Jag vet inte hur omgivningen såg ut utanför bilden, men om det hade varit möjligt skulle jag ha velat att du lämnat en större del av bildbredden öppen ut mot sjön, att det växer vass nere vid vattenytan gör ingenting, men mig stör det lite när den bryter dimstrandlinjen i 3/5-delar av bilden. Kanske det blivit bättre om du stått upp (om du nu satt ner, känns nästan så) då hade de mittersta vasstråna hamnat under dimstrandlinjen. Lite roligt moln du fått med i bakgrunden. Med lite (ev. mycket) fantasi får jag det till att det är en profilbild på en av mössen som syr askungens balklänning på julaftons Kalle Anka-program, vänd vänster. Kan du se det?

    SvaraRadera
  2. Japp, jag ser musmolnet. Tyckte det var en kul detalj att få med. Jag tog med mycket vass för att jag inte ville att det skulle bli en vanlig "bild på sjö". Försökte ändra på perspektivet. Men det kanske inte var så lyckat.... :)

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.