onsdag 9 april 2014

Hos Mandel....

..får man klämma på outdoorkläder och prylar för uteliv... Sånt gillar jag!
Idag har jag hängt på Mandel showrooom, träffat kolleger och spanat in nästa års trender.

Osprey, min favoritryggsäcktillverkare, har nu lanserat en app där du kan mäta ut rätt ryggsäcksstorlek på dig själv så att du enkelt kan beställa ryggsäckar på nätet. Så himla smart! Självklart är de först med:
The world’s first digital pack fitting tool


 Sök bara ‘Osprey PackSizer’ på Google Play eller App store så hittar du den! 
 Devold har snygga tryck på sina merinounderställ numera, det är ju kul med lite fint undertill också. 

Och jag kanske har hittat en ny sportBH från Anita som kan passa mig och mina aktiviteter. Röhnisch har ju slutat tillverka den bästa sporttoppen ever, så jag måste hitta någon ny modell innan de jag har ramlar sönder. 

MSR har lanserat någon sjukt lätt tältmodell där ryktena går att två personer kan sova i det, plus att det finns absider och ändå väger det bara 1,6 kilo?! Hur är det möjligt? Thomas från Granitbiten menar att det hänger på väven... Mmm, vore kul att testa ett sånt tält i svenskt hällregn och se om väven håller... 

Nåväl, en liten rapport från outdoor-världen.... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.