söndag 13 april 2014

52 foton 2014:15


2 kommentarer:

 1. Den bilden gillar jag. En människa som ingår i en bildkomposition med olika ting blir nästan alltid huvudobjekt, men man kan tona ner det genom att låta personen vara i oskärpa och i stället fokusera på något annat i bilden, just som du gjort. Skulle man ha tid till lite arrangemang skulle jag ta bort glaset som inkräktar på hennes hand, och kanske välja någon annan, lite ljusare detalj att ha på plankan än den mörka chokladkakan, eller vridit lite på den för att konturen ska bli synlig. Skuggan på väggen är snygg, hade tjejen vridit huvudet lite mer mot väggen hade silhuetten blivit ännu bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är faktiskt en västerbottenostpaj, och inte en chokladkaka. Men jag hajar vad du menar. :)
   Håller med om att glaset stör lite, dock såg jag inte det när jag höll på att komponera bilden. Jag var så fokuserad på att få till skuggan på väggen och att modellen skulle se naturlig ut. Men man lär sig! Tack!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.