söndag 6 april 2014

52 foton 2014: 14


2 kommentarer:

 1. Här har du ett fint djup i bilden med två personer som ger liv åt landskapet. Kanske du kunde ha släppt in dem lite längre så hade de smält in bättre i miljön och inte varit så dominerande genom sin storlek. Då hade de också blivit skarpare och du hade sluppit att armhugga sista personen. Annars är kompositionen fin med en stående bild och lagom med luft ovanför bortre kullen/fjället.
  En fundering. Om du sprintat 20 steg åt höger, bytt format till liggande och sedan försökt få ledmarkeringarna att gå som en diagonal ner genom bilden, med de båda skidåkarna mellan de båda första ledmarkeringarna, hur hade bilden då blivit? Det hade nog varit min första tanke till komposition om jag varit på plats. Men bakgrunden på vänster sida kanske inte var så passande. Då hade du också fått ett snett motljus som kan vara riktigt snyggt ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ville ha personerna oskarpa och jag ville att ledkryssen skulle vara det centrala i bilden. Jag ville inte heller ha med hela personen för att liksom inte "fösa in allt" i bilden...
   Hade jag sprintat åt höger hade det också blivit en bra bild eftersom det var fina fjäll på den sidan, men den tanken slog mig inte för jag var så fokuserad på att få med ledvägen. Måste börja tänka i vidare banor känner jag när jag är ute och fotar. Återigen tack! :)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.