söndag 20 juli 2014

52 foton 2014: 29


2 kommentarer:

 1. 29 Havsutsikt
  Den här bilden gillar jag, men jag saknar möjligen något i bildens övre halva. Min första tanke var: tänk om du hade fått med ett flyttfågelsträck i övre bildhalvan, som hade balanserat upp stenarna i den undre halvan, vilken bild det hade blivit! Nu är bilden vilsam att titta på, men kanske något tom. Den är uppdelad i två lika stora halvor, vilket är ganska ovanligt kompositionsmässigt, oftast lägger man horisonten en tredjedel upp eller ner i bilden, beroende på om man vill betona marken/vattnet eller himlen. Men mittdelningen skulle nog funka i den här bilden om man hade något på himlen som balans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här är den bild som jag är mest nöjd med av alla jag tagit hittills!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.