fredag 11 juli 2014

Äventyr 2014: 9 Semester på den norrländska prärien

Jag har haft semester, jo det är sant. Säkert i två hela dagar. Eller till och med mer faktiskt.

Jaja, okej lite smygtext blev nog producerat
till boken om Upplandsleden, jag erkänner...

Nu känns det i och för sig som om jag har semester nästan varje dag eftersom jag för tillfället jobbar med att skriva en guidebok om Upplandsleden och mycket av min tid går åt till att trava runt i skogen och fota och ta in intryck så att jag kan skriva om det sen.
Men ni vet, riktig semester, där jag inte behöver prestera något alls. Inga foton, ingen text och allt jag upplever är bara för mig. Det är någon form av detta som jag alltså har upplevt för första gången på ganska länge. Jag kan ju knappt stava till semessst... semestester...smest...SEMESTER, men såhär i efterhand var det en ganska trevlig upplevelse. Kanske till och med gör om det någon gång!

Därför, mina vänner, blir det ingen lång text om det här äventyret, för den här gången var bara för min egen del. Fotona från den norrländska prärien får tala för sig själva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.