torsdag 9 juni 2016

Brottningsmatch med skogen

Halvvägs in i den här dagen slutade mobilkameran att fungera och alla mina bilder var puts väck, så därför har jag inga bevis på dagens händelser, ni får helt enkelt ta mitt ord på att det jag skriver är sant!:)

Idag smygstartade jag mitt nästa uppdrag, att reka nya leder i Stockholms gröna kilar. Ett jobb som både Äventyrshunden och jag stormtrivs med! Tänk att få leka i skogen på arbetstid! Lyx!

Jag tog mountainbiken och Diesel tog sina fyra tassar och så drog vi och upptäckte skogarna på Värmdö. Fantastiskt! Vi hittade massor av nya bra MTB-stigar med sjöutsikt som kommer nyttjas flitigt framöver även privat. Men vi hittade också ett träsk som inte skulle vara där enligt kartan, obefintliga stigar som skulle vara där enligt kartan, meterhöga brännässlor med fästinggaranti, och en del privata vägar som vi sneakade oss fram på...
Både en del brottningsmatcher med skogen och en del böljande vackra stigar som bara var ren njutning för själen. En hel del felkörningar och stunder där jag var vilse, men som vanligt redde Äventyrshunden upp situationen då!
En riktigt rolig dag helt enkelt!

Vi får se vad det bli av det här, kanske en ny led, vem vet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.