tisdag 4 september 2012

Dagens höjdpunkter

Inte mycket text har skrivits idag. Men dagen har varit mycket angenäm ändå.
Jag motade förkylningen med 7 ton ipren och lunchade med Hannele från ResGladh idag. Tiden rann iväg lika fort som mitt snor och vi hade fantastiskt trevligt! Kul att lära känna en människa som tänker ungefär som jag. Jag tror att vi kommer ha massa roliga samarbeten i framtiden!

Och sen har även filmen om 52 adventures år börjat produceras! Ni vet den där previewen som dök upp för ett halvår sedan, nu så har min regissör till pojkvän satt klorna i den blivande skapelsen. Idag fick jag spela in  berättarröst till startsektionen. Kommer låta finfint med förkylningsraspet jag har i rösten för tillfället, mer likt Janis Joplin än jag liksom....

4 kommentarer:

 1. Men hallå! Vilken grym preview!! Den har jag inte sett. Jösses!! Det enda jag saknade var den lilla reklambannern i underkant som berättade var varje fantastisk bildsekvens ägde rum!

  Jag vill också! Det verkar alltid ha varit soligt, varmt och underbart! :)

  SvaraRadera
 2. Alla bilder från Norge är filmade samma dag, den dag det inte spöregnade och var 7 grader kallt... ;)

  SvaraRadera
 3. Tack för en trevlig lunch! :)Vilken snygg film, härliga vyer från Norge och häftiga äventyr.

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.