söndag 30 september 2012

Fyra föreläsningar och ett bröllop

Jo, veckan har varit minst sagt hektisk men ack så rolig! I början på veckan höll jag föreläsning i ett fullpackat Grövelsjön för att sedan få föreläsa för kräsna gymnasie- och Yh-elever på Älvdalens utbildningscentrum. För att sedan räjsa tillbaka till Grövelsjön och föreläsa en andra gång. Allt toppades med friluftsmässa i Uppsala där även en föreläsning klämdes in i kåtan.

Andra gången i mitt liv som jag föreläser i en kåta! 

Men jag var inte nöjd med det, nej rå. Jag åkte raka vägen till Grytsbergs säteri i Stjärnhov där Sofia och Jonas var i färd med att gifta sig. I bilen tränar jag på talet jag skrivit natten innan så att jag ska kunna hålla det utantill för bröllopsparet.

Varför skrivs tal alltid i sista minuten? 

Jag sladdar in på parkeringen en kvart efter att fördrinken har serverats, drar på mig klänningen i ett nafs, lite deo under armarna, sminkar mig med sidospegelns hjälp och drar en kam genom halva håret innan jag glider in på middagen.

Äventyrsbilen innehåller allt, så även galaklänning!

Andra gången för i år som jag sminkar mig...
Får inte bli för ofta nu...! 

Sofia och Jonas har valt att ha bröllopsmiddagen först och sen viga sig dagen efter. Middag och efterföljande fest är hur kul som helst, fast jag egentligen inte känner en endaste kotte förutom Sofia och Jonas då.. Brudgummen klipper brudens fars slips i två delar, men toastmastern lagar med tejp. De flesta tal hålls på rim, så även mitt. Men jag är så nervös att jag inte klarar mig utan fusklappen.

Inte heller vågar jag skära i smöret... 

Natten blir lång med dans, rökmaskin och diskokula innan jag snubblar till sängs i Äventyrsbilens baklucka. Dagen efter är själva vigseln, och den är sådär fin och personlig som gör att tårarna bara strömmar okontrollerat. Tack Sofia och Jonas för att jag fick närvara vid ert bröllop!

Bara så fiiint! 

Romantik på hög nivå!

Nu är de herr och fru! 

Kärlek för Sofia och Jonas! 

PS. Lyckades nog förhandla mig till ytterligare en föreläsning under bröllopsmiddagen! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.