måndag 3 september 2012

Taskig present

Min darling kom hem i fredags med en oönskad present till mig. En förkylning som han frikostigt delade med sig av. Tusen tack....
Så nu sitter jag här med huvudet fullt av bly och febern som hetdarrar i pannan. Sandpapper i halsen och en kropp som skriker i hydralen så fort jag försöker röra mig snabbare än en sköldpadda. Yippi. Tack för den älskling. Det enda jag orkar göra är mest att fundera ut en passande hämnd för den osmakliga presenten. För om det är något som är säkert, så ska det här skurktricket inte komma undan ostraffat.


2 kommentarer:

  1. Verkade som att det smittade ända ner till Halmstad.... snacka om smittsamt. Hoppas du mår bättre nu?

    SvaraRadera
  2. Det var som tusan, ända till Halmstad alltså? I och försej blev han sjuk när han var i Malmö, så kanske att han tappade några baskilusker över er när han flög över Halmstad... Jag mår lite bättre, men kommer nog ta ett ta gatt komma tillbaka till "business as usual"... Hur är det med dig? Krya på dig du med!!

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.