söndag 2 februari 2014

52 foton 2014:5


Först tyckte jag att jag fått en fin bild, visade stolt sambon och han gäspade till svar. "Ännu en brygga" var hans kommentar. Nu när jag tittar på den så tycker jag själv att den är rätt tråkig, tyvärr var den typ det finaste som kom ut ur kameran den här veckan. Suck.
Han menar att jag måste ha en plan med mitt fotande. Hmm, han kanske har rätt....

Just nu känns den här fotoutmaningen motig. Presterar inte så bra som jag vill. Det är mycket enklare att skriva än att fota.... Suck igen...

2 kommentarer:

  1. Hörru Suckis, upp med hakan! Det här tycker jag är den bästa bilden hittills! Bryggan utgör en linje som leder blicken in i bilden o ger den ett djup. Dessutom är det en cool brygga, med rep o grejer! Isformationerna under bryggan visar årstiden och trots att det är gråväder ser man solens strålar långt borta. Var inte ledsen för att inte solen skiner jämt - det blir faktiskt oftare bra bilder en mulen dag än en solig! Vid starkt solsken blir det massvis av skuggor, hårt ljus o rätt "platta" bilder. Fortsätt att fota i gråväder, du ska se att det lönar sig (och det har det ju redan gjort, med både denna bild o de övriga från samma dag. Den med stenarna är min favorit av de övriga.)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha, det här med fotografi är verkligen objektivt! Tack för dina fina ord. Lustigt att vi alla tycker så olika om bilder. Okej, jag fortsätter fota i gråväder. Den här vintern verkar ju bara innehålla just sånt, så jag får väl många anledningar att öva då! :)

      Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.