söndag 2 februari 2014

Jag, en solskensfotograf

Jag har kommit fram till att jag är en solskensfotograf. Alltså, att jag tycker det är roligast att fota när ljuset är bra. När man inte behöver mixtra så mycket med kameran. Man bara tar bilden och så är den fin liksom. Solen skiner och naturen glittrar. Då får jag tydligen fotoinspiration.

Fast det är konstigt egentligen. Jag gillar ju att vara ute i alla slags väder och tycker att naturen kan vara vacker fast regnet öser ner. Alla väder har sin charm liksom. Men tydligen gäller inte det i fotograferandet för mig.

Veckans utmaning har varit att försöka fota fast det inte är solsken. Försöka ta en bild som är vacker fast vädret inte är det.

Vet inte om jag lyckades.

Försökte leka lite med slutartiden och få till "suddigt vatten"....
Note to self, ha med stativ nästa gång jag ska göra det...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.