söndag 23 februari 2014

Spännande upptäckter i skogen

Av en slump så hittade jag ett översvämmat fort i skogen häromdagen. Jag tyckte det var en superspännande miljö och tänkte att här ska jag ta veckans foto. Hade tusen idéer om hur jag skulle stoppa in en modell i bilden, tyvärr så varken bar eller brast isen så jag vågade inte skicka ut någon modell där jag tänkt. (Min försäkring täcker inte nedkylning och potentiell drunkning, så jag skippade det.)
Utmaningen var att ta en lika spännande bild som jag tyckte att miljön upplevdes när jag var där. Tycker ni att jag lyckades? Känner ni någon spänning i bilderna?


En rostig grind som leder in till vad? 

Törs jag gå på denna?


En modell ville iallafall vara med... 

Vad i..?

Älskling, jag glömde stänga dörren
när jag gick hemifrån?!?

En som var på fotomodellshumör idag... 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.