tisdag 9 juni 2015

Bli fadder!

Det går att bli fadder till allt möjligt nu för tiden, vilket jag tycker är bra! 
Ett enkelt sätt för oss lata människor som har det ganska bra, att dela med sig av det goda. 

Jag är ju fadder till Julie, min bästa kompis förstfödda. Mitt mission är att få henne lika outdoor-tokig som jag är. 

Julie och hennes pappa
under ett uteäventyr med mig i april. 

Men jag skulle också vilja vara fadder till en tiger, det finns inte så många kvar i världen. De behöver all hjälp de kan få för att inte duka under för tjuvjakten. Naturen har skapat dessa vackra varelser, låt inte människan förgöra dem. Japp, jag ska även bli tigerfadder! Och det nu! Men sen funderar jag även på att bli fadder åt en liten del av Kungsleden. För bara 25 kr kan du få en alldeles egen del av Kungsleden. Coolt va!? Hur billigt som helst och de är inte alla som kan skryta med att de äger en liten del av en vandringsled! Jag blev lite kär i Kungsleden när jag var i Hemavan i våras, så jag stöttar gärna Kungsleden för att den ska få vara kvar. 


Värt att bevara, eller hur?
Kungsleden, alldeles i början i Hemavan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.