torsdag 25 juni 2015

Semester från min semester

Ni vet när en ska gå på semester (läs längre reportageresa, som egen företagare finns inget som heter semester) och en ska ha klart tusen saker innan en får slappna av?
Känner ni igen er?
Det är som om att livet inte kommer fortsätta efter semestern och alla gamla surdegar ska tas tag i och bli gjorda.
Lite i det stadiet befinner jag mig i nu. Jag är nästan paralyserad av allt jag måste få klart innan jag drar. Skulle en forskare göra en studie på mig nu skulle jag prata om "ojojoj det är så mycket nu" men i verkligheten gör jag ingenting alls.
Det är lite som att trampa runt i smördeg, så känns det för tillfället.

Det känns som om jag skulle behöva ha semester innan min semester för att hinna varva ner innan jag ska slappna av. Tokigt va?
Näe, nu  måste jag jaga vidare. Imorgon ska jag vara med i något slags radioprogram och berätta om nya Upplandsledsboken som släpps på onsdag. Klockan 11.30 i P4 Uppland kan ni höra när jag försäger mig och stakar mig i radio. Tune in för ett gott skratt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.