fredag 18 februari 2011

Loa Falkman i off-pisten

Har glömt att berätta att jag hade det stora nöjet att springa på Loa Falkman invid VM:6an i Åre. Jag var ju bara tvungen att slänga några ord med honom, han var väldigt trevlig! Vi stod och småsnackade lite om off-pisten i Susabäcken och jag gav honom några tips om skidåkningen i Åre... Han borde kanske gett mig några tips om hur man gör när man sjunger, för det är jag helt värdelös på... Jag tyckte att han skulle komma och sjunga på bröllopet.... Fast han var nog inte så pigg på att göra några gig på sin semester för han dök aldrig upp i kyrkan... ;)

Loa Falkman i egen hög person!

Om ni inte har haft nöjet att se "Nisse Hults historiska snedsteg" så har ni verkligen gått miste om något! Loa gör en absolut lysande tolkning av Bellman i första avsnittet.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.