tisdag 22 februari 2011

Tippa tiden!

Nu är det dags för en liten tävling! Jag tänkte att ni skulle få gissa vilken tid jag kommer att få på Vasaloppet. Fina priser utlovas! Så varsågoda, sätt igång och gissa! Skicka en kommentar på det här inlägget bara!

9 kommentarer:

 1. Med Paula på släp blir det väl runt 7 blankt. :)
  Kör hårt och lycka till.

  /Erland

  SvaraRadera
 2. Hahaha ahaha :)
  Känner att jag kan styra tiden lite för mkt för en gissning inte rättvist...

  Ses på ett par dagar!

  SvaraRadera
 3. Jag tror mer att det är Paula som kommer släpa runt på mig! Hehehe!
  Paula, helt rätt, du får inte tippa, du sitter inne på för mycket information, som gör att det kan kännas som om att du fuskar dig till det fina priset, som fortfarande är hemligt!

  SvaraRadera
 4. Gissar att du knäcker min tid som jag gjorde 94. Så då får det bli 9.27.

  SvaraRadera
 5. Har ju inte träffat dig på väldigt länge så vet inte i vilken form du är. Men tror ju givetvis på er båda, hjärtat säger en sak men hjärnan säger exakt 8h 42m.
  /Matias

  SvaraRadera
 6. Tack alla ni som trodde att jag skulle åka sådär supersnabbt! Framförallt E-type som har så höga tankar om mig! Nu blev det inte riktigt som jag eller ni trodde, det blev faktiskt extremt mycket långsammare....

  SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.