söndag 13 februari 2011

Pow-Pow Na-Na

En helt underbar vecka i Åre har nu tyvärr nått sitt slut. Jag har klivit ut ur min lycko-bubbla som jag befunnit mig i sedan förra lördagen, och insåg då att de fortfarande tjafsar i Egypten och att schlagerfestivalen tydligen är ett fiasko i år. Jag har inte haft en endaste tanke på att det funnits en värld utanför Åre den här veckan.

Jag har fått vara med om ett sagolikt fjäll-bröllop i Åre Gamla Kyrka mellan mina bästa vänner, jag var på Villa Tottebo där århundradets roligaste bröllopsfest gick av stapeln, jag har fått äran att lära känna en hel drös med fantastiska människor och dessutom har jag åkt midjedjupt puder i Åre! Hur ofta händer det? Just precis, inte särskilt ofta.... Jag vill bara njuta av den här härliga känslan en stund till.... Ni får därför vänta på uppdateringen om senaste äventyret, för jag vill suga på karamellen lite till för mig själv.... Jag bjuder på en bevis-bild på det midjedjupa pudret så länge. Jag vill bara poängtera att jag står raklång på bilden....!!

Det är sant!
Pudret i Åre räckte mig till midjan på vissa ställen.
Foto: Simon Oest

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.