lördag 2 juli 2011

No no GBG

Jo, så blev det. Inget Göteborg för min del. Det blev så stressigt med allt så pojkvän fick åka dit och tillbaka på eget bevåg. Hemma i svett-och klibbvärmen packade jag bilen. Jag menar; hur lång tid kan det ta att packa en bil med lite friluftsprylar? Tydligen flera dagar... Jag har packat om, packat igen, stuvat till, tagit bort, pressat, tänkt om, burit upp, burit ner, tryckt ihop, svurit, packat om igen, fått psykbryt för att till sist packa om igen. Men nu tror jag fanimej att det är klart! Och det är inte klokt vad lite aktiviteter som klättring, fallskärmshoppning, skidåkning, surfing, mountainbiking, vandring, camping, fotoutrustning kan generera i prylar! Måste nog åka till macken och pumpa lite mera luft i däcken nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.